Kotipizza Group

Markkinointipäällikkö

Kotipizzan kirjava perhe

Markkinointipäällikkö

Haemme joukkoomme kokenutta markkinointipäällikköä johtamaan markkinoinnin toteutusta Kotipizza Groupin konsepteille, joita ovat muun muassa Kotipizza, Chalupa, Social Burgerjoint ja No Pizza.

clip

Tehtävänkuvaus

Me?

Meidän huikea tiimi hakee sulavasti joukkoon solahtavaa, brändi- ja kuluttajamarkkinoinnin väkevää tekijää. Sen lisäksi, että olet kovat vaatimuksemme täyttävä markkinoinnin ammattilainen, haemme ihmistä isolla I:llä: värikästä persoonaa ja rakastettavaa työkaveria.

Meidät tunnetkin jo vähintään asiakkaana. Sillä samalla intohimolla, jolla upeat yrittäjämme leipovat maan parhaat pizzat, burritot ja burgerit ravintoloissamme, leivomme me markkinointitoimenpiteitä Helsingin Kalasatamassa. Tämä poppoo vaatii paljon, mutta antaa enemmän.

Sinä?

Brändiemme kurssi on nousussa ja sinun avullasi positiivinen suunta myös säilyy. Sinulla on vahva markkinoinnillinen kokemus, ja annat tiukan strategisen näkemyksesi kuulua johtaessasi markkinointiamme kohti brändin ja liiketoiminnan tavoitteita. Meillä rakkautesi dataan pääsee roihuamaan, sillä ymmärrämme laillasi, mistä ja miten suunta tekemiseen ammennetaan.

Meidän osaava tiimimme saa sinusta jämptisti organisoivan ja resurssit järkevästi jakavan esimiehen vauhdilla eteneville toimenpiteille. Pidät myös ulkoiset kumppanit tehokkaasti ja tuloksekkaasti kartalla. Innostut ja innostat asenteellasi ja persoonallasi. Koet suurta paloa ymmärtää markkinointikentällä tapahtuvia nopeita muutoksia sekä kuluttajakäyttäytymisessä että monikenttäisessä mediassa.

Toivomme työhistoriasi sisältävän tuoretta kokemusta vastaavista tehtävistä ja toivomme sinun pystyvän johtamaan pientä, tiivistä porukkaamme varmoin ottein. Olet tehnyt markkinoinnin parissa monipuolisesti töitä jo pidempään ja sinulla on kokemusta budjettivastuun kantamisesta. Erityisen otettuja olisimme aiemmasta kokemuksesta tuotevalikoimahallinnan tai franchiseketjutoiminnan parissa. Sinulla on soveltuva kaupallinen loppututkinto ja suomen lisäksi pärjäät kansainvälisissä kuvioissa englannilla.

Tiedusteluihin vastaa Kotipizza Groupin operatiivinen johtaja Heidi Stirkkinen torstaina 21.6. klo 8.30-10 ja tiistaina 26.6. klo 8.30-10 numerossa 020 771 6202.

Lopullisen hakemuksesi ja cv:si haluamme viimeistään 1.7. sähköpostitse osoitteeseen rekry@kotipizzagroup.com. Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen sekä linkin videomuotoiseen tervehdykseesi.

Kuten jo mainitsimme, vaadimme paljon. Älä kuitenkaan unohda, että lupasimme antaa enemmän.

Kotipizza Group on brändien koti, joka koostuu yhtiöistä, joilla on vankka osaaminen fast casual -ravintolaliiketoiminnasta. Missiomme on tehdä maailmasta parempi paikka suupala kerrallaan. Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Kotipizza-ravintoloita on noin 270. Chalupa on uudenlainen meksikolaistyyppinen fast casual -ketju, joka kasvaa erityisesti pääkaupunkiseudulla. Social Burgerjoint -ravintola ja -ruokarekka erikoistuvat käsityönä tehtyihin burgereihin. Kehitämme myös uusia fast casual -ravintolakonsepteja. Niistä uusimmat ovat kansainvälisille markkinoille suunnattu No Pizza ja lounasravintolakonsepti Tasty Market. Kotipizza Group on julkinen yhtiö ja sen osakkeet on listattu Nasdaq OMX Helsingin päälistalle.

Kotipizza Group

Kotipizza Group, Y-tunnus: 2416007-6