Kotipizza Group

Liikepaikkapäällikkö

Kotipizzan kirjava perhe

Liikepaikkapäällikkö

Haemme joukkoomme kokenutta liikepaikkapäällikköä mahdollistamaan Kotipizza Groupin konseptien kasvun ja yrittäjien menestymisen. Kotipizza Groupin konsepteja ovat muun muassa Kotipizza, Chalupa, Social Burgerjoint ja No Pizza.

clip

Liikepaikkapäällikkö

Työtehtävät

Siinähän sinä olet, kokenut liikepaikkahankinnan ammattilainen. Silmäilepä tämä teksti huolella, sillä uskomme, että tulemme vielä tekemään ihmeitä yhdessä. Toivotamme tervetulleeksi porukkaamme osaajan, jonka vastuulla on ravintolakonseptiemme liikepaikkaverkoston suunnittelu ja uusien liikepaikkojen hankkiminen. Neuvottelupöydässä olet varsinainen velho ja ymmärrät mitä ravintolan avaus vaatii suunnitteluprosessista vuokrasopimukseen. Hyppysissäsi pysyy ravintoloiden rakentamis- ja kalustusprojektien ohjaaminen ja valvonta ja teet sujuvasti yhteistyötä myyntiorganisaatiomme, operatiivisen yksikkömme ja ulkopuolisten kumppaniemme kanssa. Pitikö jo nipistää itseään? Hereillä olet, tämä näköalapaikka ravintolakonseptiemme ytimeen on nyt avoinna.

Kokemus

  • Vähintään viiden vuoden kokemus ja näyttöjä vastaavista tehtävistä ja ketjuliiketoiminnasta
  • Aiempi monipuolinen kokemus liikepaikkaprojektien hoitamisesta, ml. niihin kuuluvat rakentamisen ja kalustamisen hankkeet
  • Kokemus budjettivastuusta
  • Franchisingliiketoiminnan tuntemus on eduksi
  • Kansainvälisen toimintaympäristön kokemus on eduksi
  • Kaupallinen loppututkinto
  • Kielitaito suomi ja englanti

Liikepaikkapäällikkö raportoi tehtävässään Kotipizza Groupin operatiiviselle johtajalle.

Tiedusteluihin vastaa Kotipizza Groupin operatiivinen johtaja Heidi Stirkkinen torstaina 21.6. klo 8.30-10 ja tiistaina 26.6. klo 8.30-10 numerossa 020 771 6202.

Lopullisen hakemuksesi ja cv:si haluamme viimeistään 1.7. sähköpostitse osoitteeseen rekry@kotipizzagroup.com. Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen sekä linkin videomuotoiseen tervehdykseesi.

Kotipizza Group on brändien koti, joka koostuu yhtiöistä, joilla on vankka osaaminen fast casual -ravintolaliiketoiminnasta. Missiomme on tehdä maailmasta parempi paikka suupala kerrallaan. Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Kotipizza-ravintoloita on noin 270. Chalupa on uudenlainen meksikolaistyyppinen fast casual -ketju, joka kasvaa erityisesti pääkaupunkiseudulla. Social Burgerjoint -ravintola ja -ruokarekka erikoistuvat käsityönä tehtyihin burgereihin. Kehitämme myös uusia fast casual -ravintolakonsepteja. Niistä uusimmat ovat kansainvälisille markkinoille suunnattu No Pizza ja lounasravintolakonsepti Tasty Market. Kotipizza Group on julkinen yhtiö ja sen osakkeet on listattu Nasdaq OMX Helsingin päälistalle.

Kotipizza Group

Kotipizza Group, Y-tunnus: 2416007-6