Kotipizza Group

Franchising- ja koulutuspäällikkö

Kotipizzan kirjava perhe

Franchising- ja koulutuspäällikkö

Haemme joukkoomme kokenutta franchising- ja koulutuspäällikköä mahdollistamaan Kotipizza Groupin konseptien kasvun ja yrittäjien menestymisen. Kotipizza Groupin konsepteja ovat muun muassa Kotipizza, Chalupa, Social Burgerjoint ja No Pizza.

clip

Franchising- ja koulutuspäällikkö

Työtehtävät

Tästä ei uudet haasteet kiinnostavimmiksi muutu: haemme joukkoomme henkilöstöhallinnon monipuolista osaajaa, joka ottaa varmoin käsin koppia ravintolaketjujemme yrittäjärekrytoinnin ja koulutuksen, sekä yrittäjätaitojen edelleen kehittämisestä. Franchising- ja koulutuspäällikkönä olet yrittäjien luotettava oikea käsi, tuet heitä matkalla menestyksekkääseen multiyrittäjyyteen ja tutkit tarkasti ’sillä silmällä’ yrittäjätyytyväisyyden kehittymistä. Tuet konsernin franchisingtoimintaa muun muassa hallinnoimalla franchisingsopimuksia ja kuten kuvaan kuuluu, viet uteliaana luonteena asioita eteenpäin ketterästi kokeillen. Teet tiiviisti yhteistyötä ketjujen myyntiorganisaatioiden, yhtiön operatiivisen yksikön ja yhteistyökumppaniemme, esimerkiksi koulutusorganisaatioiden, kanssa. Huikea tehtävä, vai mitä olet mieltä?

Kokemus

  • Vähintään 3-5 vuoden kokemus ja näyttöjä vastaavista tehtävistä ja ketjuliiketoiminnasta
  • Aiempi monipuolinen kokemus henkilöstöhallinnon kehityshankkeista ja niiden läpivientiin ja jalkauttamiseen liittyvistä tehtävistä
  • Kaupallinen loppututkinto
  • Kielitaito suomi ja englanti, ruotsi katsotaan eduksi

Franchising- ja koulutuspäällikkö raportoi tehtävässään Kotipizza Groupin operatiiviselle johtajalle.

Tiedusteluihin vastaa Kotipizza Groupin operatiivinen johtaja Heidi Stirkkinen torstaina 21.6. klo 8.30-10 ja tiistaina 26.6. klo 8.30-10 numerossa 020 771 6202.

Lopullisen hakemuksesi ja cv:si haluamme viimeistään 1.7. sähköpostitse osoitteeseen rekry@kotipizzagroup.com. Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen sekä linkin videomuotoiseen tervehdykseesi.

Kotipizza Group on brändien koti, joka koostuu yhtiöistä, joilla on vankka osaaminen fast casual -ravintolaliiketoiminnasta. Missiomme on tehdä maailmasta parempi paikka suupala kerrallaan. Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Kotipizza-ravintoloita on noin 270. Chalupa on uudenlainen meksikolaistyyppinen fast casual -ketju, joka kasvaa erityisesti pääkaupunkiseudulla. Social Burgerjoint -ravintola ja -ruokarekka erikoistuvat käsityönä tehtyihin burgereihin. Kehitämme myös uusia fast casual -ravintolakonsepteja. Niistä uusimmat ovat kansainvälisille markkinoille suunnattu No Pizza ja lounasravintolakonsepti Tasty Market. Kotipizza Group on julkinen yhtiö ja sen osakkeet on listattu Nasdaq OMX Helsingin päälistalle.

Kotipizza Group

Kotipizza Group, Y-tunnus: 2416007-6